Onze school

Kijk je uit naar een basisschool voor je kind en ben je nieuwsgierig naar Jenaplanonderwijs? …Bezoek dan onze school; De openbare jenaplanschool De Vuurvogel in Malden.

Een oriëntatiebezoek is elke dag mogelijk:  bel (024) 358 09 55 of mail devuurvogel@devuurvogel.nl  voor het maken van een afspraak.

In onze leer- en leefgemeenschap is iedereen welkom, het hele jaar door.
We hanteren géén wachtlijst.

De Vuurvogel maakt je vaardig!
Zelfstandig én samen werken op je eigen niveau, je werk plannen en verantwoordelijkheid dragen. Luisteren naar elkaar en positieve kritiek geven en krijgen.
Voor 'Vuurvogelkinderen' is dit de normaalste zaak van de wereld. Het zijn vaardigheden die je in je hele leven goed van pas komen. Uit het driejaarlijkse onderzoek blijkt dat docenten van het voortgezet onderwijs aangeven dan onze schoolverlaters daarin veel verder zijn dan andere kinderen. Ze passen zich ook vaak gemakkelijk aan, terwijl hun cognitieve bagage dik in orde is!

Graag tot ziens; bel of mail ons voor een kennismakingafspraak!

kind06.png